2011-04-14

Tjejen med en plan.

Jag gick ut i skogen med min hund. Då hittade jag en sån där thailändsk ljuslykta som man släpper upp i luften. Har alltid undrat var dom tar vägen när man släpper iväg dom. Nu vet jag, att åtminstone en har hamnat i skogen utanför Mora.
Men sen hittade jag även påskfjädrar. Då kom jag på att jag skulle plocka påskris, vilket jag gjorde. Blev även sjukt blöt om fötterna efter att ha hamnat i nåt kärr... Såhär såg mina skor ut när jag kom hem:


Så jag tog av mig skorna och skulle sätta riset i en vas, men då fick jag lov att ta bort juldekorationerna i den först, som stått framme utanför dörren hos min karl sen i julas. (Nej, min karl är inte bög, det är hans syster som gjort det.) Snyggt, men lite off season.


Hur som, när jag gått runt där ute på altanen/verandan eller vad det är så upptäckte jag att jag hade nog lite blöta strumpor också.
 

Och när jag gick in för att ta av strumporna, kom jag på att jag borde nog tvätta mina skor innan det där äckliga kärrvattnet liksom torkar in i dom. Så jag tog in dom i badrummet och tänkte tvätta dom i badkaret. Men vattnet rann ut så jäkla långsamt, och då kom jag på att karln sagt att det var nog dags att tömma avloppet. Vilket jag då gjorde. Bjuder inte på några bilder från det för det var äckligt.
När jag låg där på badrumsgolvet och krälade bestämde jag mig för att städa toaletten också, när jag ändå höll på liksom.
Till slut blev det i alla fall skornas tur.
 
 Hej hej skorna!

Och sen gjorde jag klart med påskriset. Jag tror inte jag ska ha några fjädrar i det, åtminstone absolut inte några färgglada sådana. Kanske vita, eller svarta, eller om jag hittar nåt annat roligt att hänga i det. Annars så blir det bra utan någonting alls tycker jag.



Och ljusslingan som var i juldekorationen fick flytta ut på balkongen i en ljuslykta. Det blir nog rätt så fint när det blir mörkt sen. Nu ska jag äta sockerkaka för att kompensera för alla kalorier jag gjorde av med på min skogspromenad. Sen ska jag äta sallad till lunch för att kompensera för sockerkakan.

8 kommentarer:

  1. haha vilken dag du haft!! ;)

    SvaraRadera
  2. Haha jag gillar dina aktiviteter!

    SvaraRadera
  3. Jag vill också ha påskris, men kan inte för att jag är allergisk. Och vi har ju ingen "uteplats" här heller så då blir det inget av det för våran del!

    Men gud vad härligt med en skogspromenad! Jag ska nog ta mig en sväng om här snart :)

    SvaraRadera
  4. Jag har vänner med ADHD som alltid gör sådär. Tydligen ett väldigt vanligt tecken. Men jag gör ju sådär också vissa dagar när lusten faller på, och jag har då fan inte fått någon diagnos på sånt :S

    SvaraRadera
  5. sv; Varsegod :)

    Åååh vad glad jag blir! Tack =)

    SvaraRadera
  6. sv; Jaa gör det! :D 20 kronor, som hittat liksom! Jag älskar då jag hittar sådana fynd! Synd att dom inte har lite mer roliga saker bara. :)

    Ja okej, jo det kan nog vara så. Jag vet då att blogg.se krånglar ganska mycket iallafall, men vet inte hur det är med blogspot!

    SvaraRadera
  7. Svar: tack så mkt! Ja dom är väldigt lika, har en granne som har en sådan, jätte söta!:) Fin & rolig blogg du har! :D

    SvaraRadera
  8. En dag att må bra av.

    SvaraRadera

Följ min blogg med bloglovin